Beste gemeenteleden,

Zo aan het begin van een nieuw winterwerk seizoen willen we ons, als sing in commissie weer even kort voorstellen, vertellen wat we willen en hopen te doen komend jaar en u en jij warm maken om te komen zingen en/of mee te musiceren.

Wie zijn wij als sing-in commissie? 

Annemiek Bolle,
Jacob van Oostenbrugge
Sharon van koeveringe,
Wilma Hendriksen

Wat hopen we komend jaar te gaan doen?

Ongeveer 1 keer in de 3 maanden willen we een sing-in organiseren. De sing-in’s staan in het teken van een bepaald thema. Dit kan rond advent bijvoorbeeld het thema verwachting zijn.

De opbouw van een sing in is als volgt:

C.a. 5 psalmen

C.a. 5 liederen, die gehaald worden uit de ‘gele’ zangbundel. De tekst hiervan is op een liturgie afgedrukt of u krijgt bij een sing-in die weer fysiek georganiseerd gaat worden een kleine zangbundel.

Afgelopen 1,5 jaar zijn de sing-in’s live uitgezonden en hebben we 2 keer een open lucht sing in gehouden. We hopen in de toekomst weer fysiek te mogen samen komen.

 

Waarom zingen en musiceren? 

Allereerst zingen we tot eer van God, want Hij is het waard dat we Hem toezingen, Hij is het waard dat we Hem eer geven met onze mond. Daarnaast kan het zingen ook in het teken staan van een gebed dat opgezonden wordt tot God.

Ook geeft samen zingen en musiceren een gevoel van verbinding als gemeente. We hopen en bidden dat de sing-in’s mogen bijdragen aan deze verbinding.

Een stukje vanuit de sing-in zou niet volledig zijn, als we niet de oproep doen, waarin we mensen vragen die zin hebben om mee te musiceren 😊 Van harte welkom! (Opgeven kan bij één van ons)

We zien er naar uit om u en jij weer te mogen ontmoeten!

 

Met vriendelijke groet,

Annemiek Bolle
Jacob van Oostenbrugge
Sharon van Koeveringe
Wilma Hendriksen