Beste jongere,

Fijn dat je een kijkje neemt op deze site!

Als je 15 jaar of ouder bent ben je van harte welkom op onze jv-avonden! Om de week na de zondagavonddienst komen we in de Schakel bij elkaar. We drinken eerst wat en kletsen wat bij en daarna beginnen we met gebed, Bijbellezen en behandelen we een onderwerp of praten met elkaar na over de preek. We doen daarna een passend spel of verwerking en sluiten af met zingen en gebed rond de klok van 21.30 uur.

Regelmatig bereiden de jv leden zelf een onderwerp voor en zorgen zelf voor de invulling van de avond. Dit in tweetallen en in samenwerking met een leidinggevende.

Ontmoeting, samenzijn en naar elkaar omzien…dat zijn woorden waar we grote waarde aan hechten en proberen gestalte aan te geven. Zo organiseren we jaarlijks ” de herfst-/winterfair en “de ontbijtmorgen ” in samenwerking met de -15jv. De opbrengst is voor onze beide jv-verenigingen om zo de uitjes en het jaarlijks terugkerende kamp te bekostigen.

Ook streven we ernaar om een gedeelte van de opbrengst te besteden aan een nader te bepalen “goed doel “. Zo proberen we te denken aan onze naaste ver weg of dichtbij.

Je leest het…. we zijn best druk met elkaar want we hebben ook nog een winteruitje en de gezamenlijke startavond met de -15jv. We proberen ook naar de jaarlijkse HHJO-dag te gaan. Als afsluiting van het seizoen gaan we met elkaar op kamp! Dit is op Hemelvaartsdag en komen dan zaterdags weer thuis.

Elkaar….is 1 woord. Elk ander …zijn 2 woorden. Zo proberen we ook “elk ander” te “zien” . Denken en doen. Woord en daad. Met elkaar en aan elkaar te verbinden!

Dat kunnen we niet alleen. Kom je ook? We zien uit naar je komst om elkaar zo te ontmoeten rondom Gods Woord en bij de andere activiteiten.

We bidden of de Heere rijkelijk wil werken in de harten van de jongeren, van elk in het bijzonder.

Bidt je mee? Ook voor ons als leidinggevende om zo in Woord en daad een levende getuige te mogen zijn. Een wegwijzer en gids naar Christus te mogen zijn dat kan alleen uit genade om Jezus wil.

Tot ziens D.V.

Voor meer info mail ons op: [email protected]

of vraag het aan onderstaande leidinggevenden.

Hartelijke groet :

Maarten en Margreet vd Velde

Cora Kroeze en Jantine van Koeveringe