Opgave Bloemschikavond Vrouwenvereniging Eliséba

Beheerder/ maart 21, 2022/

Wij, als bestuur van vrouwenvereniging Eliséba, organiseren op D.V. woensdagavond 30 maart en donderdagavond 31 maart
een bloemschikavond om samen met de vrouwen uit de gemeente een voorjaarsbloemstuk met verse bloemen (zelf onderbord meenemen) of
een prachtige krans te maken.
De kosten voor deze avond zijn € 20,00 incl. koffie/thee met iets lekkers, de opbrengst is voor de raamdecoratie van de Hoeksteen.
Bij aanmelden graag de keuze geven voor een bloemstuk of krans.
Deze avond is de locatie bij de familie Mol, Nijverheidsweg 8 in Bruinisse en we beginnen om half 8.
Aanmelden kan via de onderstaand formulier: allen hartelijk welkom!Het is ook mogelijk om een voorjaarsbloemstuk of krans te bestellen voor € 20,00, dan maken wij deze voor u!
Graag dan een mail naar [email protected] of via één van de bestuursleden.

Romeinen 12:4-8
Want zoals wij in één lichaam vele leden hebben en de leden niet alle dezelfde functie hebben, zo zijn wij, hoewel velen, één lichaam
in Christus, maar ieder afzonderlijk leden van elkaar. En nu hebben wij genadegaven, onderscheiden naar de genade die ons is gegeven.
hetzij profetie, naar de mate van het geloof; hetzij dienstbetoon, in het dienen; hetzij wie onderwijst, in het onderwijzen;
hetzij wie bemoedigd, in het bemoedigen; wie uitdeelt, in oprechtheid, wie leiding geeft, met inzet; wie zich over anderen ontfermt met blijmoedigheid.
Laat de liefde ongeveinsd zijn. Heb afkeer van het kwade en houd vast aan het goede.

 

Een hartelijke groet van Aline Flikweert, Eline den Boer, Heleen Looij, Margriet van Oostenbrugge, Windy de Wit en Aaltje Mol.

OPGAVE FORMULIER: